Fågeljakt

Idag har Budda fångat sin första fågel (iallafall den första vi har sett). Det låg vingar och lite inälvor precis utanför vår dörr. Underbart... Milla har ju klagat på att hon äter för mycket och att hon inte ens klarar att fånga en mus själv. Nu är det bevisat! Hon klarar till och med att fånga en fågel...

Budda i blomdjungel

Budda i blomdjungel

Detta fina kort fick vi av Rebecka och det föreställer Budda på vår trapp. På
detta kort är hon ca 2 månader gammal. Ack så söt!

Vår buddastaty

Vår buddastaty

Här sitter vår alldeles egen buddastaty i trappan och kikar ut. Visst är hon vacker!?

Livsnjutare

Livsnjutare
Jag är en riktig livsnjutare... Jag njuter av livet i fulla drag! Det jag gör mest är att sova, äta, kela med husse eller matte och ja...sova och äta sa jag det?! Jo ibland är jag ute och raggar på grannpojken eller "jagar", men det är bara vid fint väder. Annars stannar jag helst inne... Kelsjuk är jag också! Älskar att gosa!

Budda, det är jag det!

Budda, det är jag det!

Budda är mitt namn eller är det Lexie eller kanske kotta. Mina namn är en lång story. När jag först döptes fick jag namnet Lexie...Men det var ingen som kallade mig för det. Jag fick höra att det inte kändes naturligt att kalla mig det, mer naturligt var namnet Budda som jag då blev omdöpt till. Jag har även ett smeknamn och det är kotta. Kalla mig vad ni vill... Kärt barn har många namn brukar det väl heta. =O)