Ett litet smakprov av vad vi gjort i sommar...

I sommar har vi inte varit på några långresor direkt, utan små utflykter mer... Både pga att jag, Victoria, inte har någon semester och för att vi ska åka till Thailand i höst och vara borta i två månader. Så...nu fick jag sagt det också...

Fotot här under är från en MC uppvisning i Vårgårda. Den slutade dock snabbt eftersom detta hoppet var det första och det enda...Han fick för mycket medvind och hoppade av crossen precis efter att detta foto togs... Ingen rolig syn! Hela showen fick ställas in!

67280-38

Här sitter mina kusiner Micke och Magnus med Anns och Niklas hus i bakgrunden. Vi var där på inflyttningsfest och den gick allt annat än lugnt till, iallafall för Millas del. Men roligt var det iallafall... Och ett fin hus har de skaffat! =O)

67280-39

Vi var på Robbie Williams konsert i Göteborg. Robbie är inte helt fel!
Bra konsert, men kort som jag är så såg jag ingenting...:o) Kul iallfall!

67280-41

Här är jag och Robbie...eh oj förlåt *dröm*...Robban innan konserten startade. Vi laddade för att komma i rätt stämning. Vi verkar ha lyckats!?

67280-42

Här var vi i Varberg och kollade på cross. Min jobbarkompis Madde Johanssons son Rickard körde... Detta kortet är inte på honom utan på den enda tjejen som ställde upp (och gjorde det jä*ligt bra), Elin Mann. Det är hon som kör KTM. Hon är ruskig!

67280-43

Jag och Roger åkte en dagsutflykt till Marstrand. Vi lämnade Tira hos farmor och farfar och drog iväg med en liten picknick! Riktigt mysigt ställe! Otroligt mycket fina hus... Jag gick bara och njöt och jag tog säkert 200 foton på olika hus! =o) Här är ett av alla korten...Erkänn nice?!

67280-44

Möket och Milla på Robbans 35års fest!
67280-45

Här är lite senare på kvällen från samma fest, Per, Milla och Pierre.
Mycket trevlig fest...Blir ju inte så ofta man hinner träffas, tyvärr...

Ett litet smakprov av vad vi gjort i sommar...

Ha en go sommar!
Många kramar från VIctoria