Flyttat hem till mamma och pappa...

Jaha...Då bor jag hemma i mitt gamla flickrum igen då. Det känns lite konstigt, men det går väl bra. Speciellt när man vet att det är för ett kortare tag! =O) Självklart hade man ju gärna haft något eget men men... Vi har hållt på att flytta hela helgen och det har inte varit så lätt med all lera och alla gropar runt huset! Det är tex. "bara" 1,5 meter upp till ytterdörren numera...Vi fick palla upp lite träpallar för att överhuvudtaget komma in och ut ur huset (extra kul att bära möbler där)...
Det blev lite mer sport av flyttningen! ;O)

Nu har vi iallafall snart fått ut allt och har bara en liten flyttstädning kvar!

Kram Kram

Motocross i Hol

Idag var det dags för Alingsås köra kval (om de får hänga kvar i elitserien).
Det har regnat en del så banan var väl lite lerig...:o)
Motocross i Hol

Det var jag och Tira som var och tittade...Hon har vant sig vid att vara med och hon är lugn som en filbunke. Hon är till och med intreseerad av att titta (ibland).
67280-57


Här nedan är det en förare som hoppar. ... ;o) Ser inte vem det är...
67280-55

Här är iallafall hela Alingså lag. De De hamnade på en total 2:a placering och blev därmed klara för elitserien år 2007. Chrille (till vänster) var reserv men fick åka 2 heat ändå och placerade sig som tolva och tionde man...Mycket bra, eftersom han var sist i båda startera! 

67280-56

Nu ska jag ner och käka!

Kram Victoria

2,5 pannor...

...väger detta lilla knyte som heter Jimmy. Det är Rogers bror Jörgen och hans tjej Tina som är stolta föräldrar till Jimmy. Här är han ca en vecka gammal.
2,5 pannor...

Här är hans far Jörgen, stolt som en tupp.
Bär Jimmy som han inte gjort något annat.

67280-53

Kram Victoria


Ljus i Alingsås

Nu är det oktober och det betyder att det är ljus i Alingsås. Himla mysigt inslag i höstmörkret måste jag säga. Jag hade med mig kameran och fotade en del när jag och Carro gick runt med Isa och Tira. Vi gick inte hela rundan eftersom det regnade så...
Det blir nog en sväng till och då blir det fika på ett av de kvällsöppna kafeerna (där man kan sitta ute med en filt, på en mysigt upplyst innergård).

67280-51
Här ovanför är Saga, en liten biograf i stan. Här har de valt att lysa upp väggen...
Blir ju inte riktigt samma eftekt på kortet, men ändå...

67280-50

Allén in mot Östlyckan skiftar färg mellan rött, blått, grönt och brunt...

Ljus i Alingsås
Här är ingången till garvaregården... En riktigt mysig gård i Alingsås centrum. Man tror att man kommit till landet då det är olika röda uthus, buskar och träd där inne med massa gamla grejer.

kram

Husrenovering och fotbollsmatch

Under en veckas tid har jag vaknat tidigt av att byggarbetarna har borrat i berget runt huset... Huset är nämligen under en total makeover... Det blir nog väldigt bra när det blir klart, men det är inte så kul att leva i det. Byggdamm, oljud, lera och skrot överallt...:O) Men snart bor jag ju hemma hos mina föräldrar för en tid. =O)

Husrenovering och fotbollsmatch...

I fredags kväll åkte vi en tur till Borås och Borås arena där Hemsjö skulle spela match mot Vänga. Det var häftigt att matchen var på en så stor arena, men man kan ju inte säga att den drog fullt hus ;o)... Vi var nog en 15 stycken trogna Hemsjöfans där och Vänga hade också en liten hejarklack. Det var konstgräs på planen så det kändes nog lite konstigt att spela där, men Hemsjö vann iallafall med 8-1.

Husrenovering och fotbollsmatch

Här har vi en lagbild som jag tog efter matchen.
Övre raden från vänster: Roger "Milla", Kjell, Thomas, Jimmy, Erik, Daniel,  Robin "Kôrven", Patrik, Stefan, Sonny, Alexander.
Nedre raden från vänster: Pascal, Jörgen, Bertilsson, Adam, "Magra", David, Johan.
Liggande: "Pinnen"

Kram Victoria