Minisemester

Halloj!
I fredags hade jag en dags ledigt från jobbet och det utnyttjade jag verkligen då vi åkte till Sjötorp på torsdag kväll för att hälsa på mamma och pappa och oliver i husbilen. Vi kom till stugan de hyrt till oss vid 19.00 tiden och blev serverade mat grillat med färskpotatis och jordgubbar till efterrätt. När vi käkat och fikat gick vi ner till Vänern som låg ett stenkast från stugan. Vi hittade en jättemysig badplats och hoppade i med underkläderna. Tira badade också och simmade för fullt. Efter doppet var vi rätt trötta så vi gick och la oss för att sova, med tji fick vi. Hur mycket mygg som helst! Vd fyra var jag redo att gå upp. Men någon kläckte den briljanta iden om Mygga och sen sov vi fram till åtta.
På fredagen lånade jag och milla mamma och papaps cyklar och cyklade längst Göta kanal. Det var urmysigt! När vi var påväg tillbaka mötte mamma och pappa oss med hundarna och de var helt skakis när de berättade att Tira hade rymt från som när de passade henne. Hon hade backat ur halsbandet och sprang efter oss den vägen vi cyklat. Hon sprang ut på en väg och alla i närheten försökte locka till sig henne utan att lyckas... Tillslut fick pappa tag på henne... och det slutade lycklig som väl var!
Resten av dagen ägnade vi åt att fika och bada...Underbart. På eftermiddagen åkte vi tillbaka hemåt. På Sparköp när vi handlade träffade vi Amanda och Möket som följde med oss hem och grillade...Mysigt! Det blev allt en liten kortsemester för på lördag var det dags att jobba igen...

Kram Victoria