Minicross...

I helgen var det Potatisfestivalen i Alingsås, typ det största som händer på året. Vi har valt att gå in stenhårt för festivalen i år. Vi gick till öltältet på fredag med inställningen att vi bara skulle vara där en liten stund och prata med folk, absolut inte dricka något. Det blev inte riktigt sanninge, vi hade skitkul! På lördagen gick vi ner på festivalen redan på dagen, då staden kokar. Vi valde självklart att gå ner och kolla på minicrossen i Nolhaga som några killar ordat till minne av Cagner. Tävlingen hade lockat mer eller mindre hela sverige eliten! Fantastiskt kul och medryckande. Här står alla uppställna inför ett av kvalheaten (nr 10 christian svensson som sedan bröt handen, nr 24 enda tjejen en 14 årig Alingsåsare Maria, 166 Niclas Gren, 55 Jimman och 3 Johan Svensson, Feas nr vet jag inte, nr 48 var Stefan Vainio tror jag) Observera att alla dessa är inte med i just detta heatet!

67280-34

Här nedanför kör Jim Uhlén som vann sina heat och var en av de förhandstippade till segern.
67280-35

Här ser ni Niclas i en kurva. Han kom nog sjua i alla 3 heat han körde. Mycket bra gjort! Det var hans första tävling och han har inte kört så länge!
67280-36
Här nere intervjuar Jimman Johan Svensson som tar en vattenklunk innan han ska ge sig ut i B-finalen. johans hoj pajjade nämligen i första kvalheatet (man kör egentligen 2 var på 7 varv vardera) och då gick han in i D-finalen (finalen var på 10 varv). Men han vann D-finalen och kvalificerade sig till C-finalen som han också vann lätt (även om han ramlade) och han vann även B-finalen och tillslut också FINALEN! En riktig bragd! Han körde i ett, nonstop. Alla andra blev trötta efter 7 varv, medan Johan körde 47 varv sammanlagt...nästan i en följd, utan vila. Jimman hade inte mycket att sätta emot. Bra gjort!
Minicross...

Det var ett bra arrangemang, kul att titta på! Blir bara så sugen på att köra också....

På kvällen var vi hos Pernilla och Robert och grillade innan det bar ut till öltältet (och även senare hotellet)!
Vi kom hem halv fem och var lagom trötta dagen efter. Vi tog oss ändå ner till savannen och kollade in hästarna som visade upp sig där.

Idag har jag jobbat och tröttheten börjar komma över mig!

Kram Victoria

Gunnels 50årsfest

Igår kväll var en stor del av släkten uppe på Hea i Hemsjö på kalas. Det var Gunnel som fyllde 50 år...
Det är ett väldigt bra ställe att ha fest på måste jag säga...väldigt mysigt! Det var ett lyckat kalas och alla var goa och glada.
Här nedanför sitter Gunnel, herself, och spelar keyboard och sjunger tillsammans med bandet som var där och spelade.

67280-31

Här ser vi delar av tjejligan på festen; mamma, Lena, Elisabeth, Ninna och så jag...
Vi satt ute och tog lite luft på ljugarbänken! Ojojoj vad det tjötades...

67280-30

Kvällens toastmaster var Johan. Han skötte sitt jobb med bravur! Han höll i tipspromenaden, prisutdelningen, välkomstdrinken, sångerna, underhållning m.m. En sann entertainer!

67280-29

Här är bara två personer som fotades i vimmlet (Victoria och Roger)...

67280-28

Delar av köks och serveringspersonalen och några släktingar :o)
Hanna, Daniel, Klara, Ellinor och Karin.
Gunnels 50årsfest

Det var en riktigt trevlig fest!
Tack så mycket att man fick äran att närvara...; )
Kram Victoria