Årets första bad...

...är avklarat. Det var den 23/4 2006 som Victoria och Tira badade i Färgen.
Kallt var det men helt underbart efteråt. Det var första och kanske den enda
dagen detta året med sommarvärme! Milla fegade ur!

Årets första bad...

Här sitter de två modigaste! (Tira har i och för sig badat några gånger tidigare
i år men det var första gången hon var i och simmade ordentligt)

/ Victoria Ruotsi

Panorama

Under valborgs helgen åkte jag, Roger, Amanda och Möket till Göteborg (min födelsedagspresent från Roger). Först på morgonen var vi på utställning i Sjövik med Tira och efter det åkte vi en kort sväng till Hol och kollade på 80cc som körde tävling. Vid 15 tiden drog vi ner till Göteborg, checkade in på hotell Panorama och endast iförda badkläder och badrock gick vi ner till relax avdelningen. Jag fick en halvkroppsmassage medan Amanda satt i ett kurbad (algbad). Pojkarna satt i bubbelpoolen. Milla hade självklart glömt sina badbyxor. Jag hade som tur var ett extra par trosor så han fick låna mina blommiga. Hur fint som helst, värst för honom bara när han var färdigbadad och det visade sig att de var transparanta! =O)

67280-16

På kvällen gick vi på Mörnbäcks show. Det var hur bra som helt. Fantastiskt rolig! Vi rundade av kvällen på en italiensk restaurant på avenyn. Efter maten var alla jättetrötta så vi åkte hem och satt å päste på hotellrummet en liten stund innan vi somnade in.

Panorama

På söndagen checkade vi ut och drog oss ner mot Botaniska trädgården. Vi gick där inne en sväng och tog en fika, sen åkte vi hem till Alinge! Det var en fantastiskt trevlig helg. Det var inte sista gången man var på en sådan tripp! =O)

Kram Victoria

Långpromenad

Här är jag och Hanna under promenaden Lärkeskogsleden.

Långpromenad

Här är vi i mål uppe på Nolby. En skön promenad...synd bara att det regnade mest hela tiden. Det tog oss dryga 3,5 timmar med fika paus och allt! =O)

67280-14

MÅL!

Underbar vårdag

Igår var Amanda hemma hos mig. Det var strålande vårväder så vi tog en härlig promenad med Tira. När vi kom tillbaka hem bestämde vi oss för att åka ut en sväng med crossen, så Amanda skulle få pröva detta fantastiska nöje för första gången! Här nedan ses jag och min kära cross.

Underbar vårdag

Här har vi Amanda...

67280-12

Senare på dagen åkte jag till Allum (det nya köpcentrat) i Partille för att kika om det var något att ha. Det fanns väldigt mycket affärer och många av dem var intressanta. Jag köpte en bok med recept och när jag kom hem lagade jag Parmalindad fläskfile med balsamsås och grönsaks gratäng. Det gick inte av för hackor vill jag lova! =O)

- Victoria

Crossdag

Igår var jag i Skövde på Kråkeberget och körde cross och enduro. Det var hur kul som helst! Det var tre endurotjejer som hade ordnat denna heldagen med "prova på cross och enduro" bara för tjejer. Det var väldigt spridda åldrar på deltagarna från 12 till 50 år. Det var mycket bra genomfört och en kanondag. Vi hade även tur med vädret. Här är jag i full mudering!

Crossdag...

Jag fick testa många olika cross och enduro tex. KTM enduro 450 fyrtakt, cross och enduro 125, Honda 250, Honda 70 (minicross)...mm. Det var väldigt kul och lärorikt att få känna skillnaden...=O)

Crossdag

Dagen började med att vi fick åka på innegården av en gammal speedway bana... Vi blev indelade i tre grupper. Jag kom i grupp ett och vi hade Jessica som instruktör med hennes medhjälpare (pappor och andra cross/endurokillar). Vi fick börja att känna på crossen, växla, svänga, bromsa mm. Vi åkte först runt koner och sedan åkte vi  lite slalom. Då passade jag på att testa så många olika cyklar som möjligt! Attans vad kul! 

Vid tolv fikade vi. Det behövdes verkligen eftersom man hade hunnit bli riktigt hungrig. När vi skulle igång och köra igen så hade en kille kört omkull och det blev en del fördröjningar eftersom ambulansen fick komma. Hoppas att han klarade sig bra!!! Jag hörde att han brutit nyckelbenet.
När vi kom igång åkte min grupp ut på crossbanan och körde lite. Vi fick köra en bit av banan men det räckte gott nog! Jag tror vi körde ca en halvtimme innan vi bytte och skulle köra enduro. Jag hade en enduro hoj 125a. Det var riktigt roligt att köra enduro. Svårt och roligt! Vi körde på två olika små sträckor. Man ville bara köra mer och mer....Efter ett tag fick jag byta till en cross 125a vilken var lite vassare. Jag hade så fantastiskt skoj!!!
Vid tre tiden fick vi åka tillbaka och då fick vi grillad korv, diplom, t-shirt och en keps. Det var en fantastiskt lyckad dag! Tack alla som var med och genomförde den!!!

Måste bara säga att det kändes i kroppen dagen efter...rätt så mycket!

- Victoria Ruotsi

Madde, Tira och hästarna...

Madde, Tira och hästarna...
Idag var jag och Tira och hälsade på Madde i hennes nya lägenhet i Vårgårda. Hon hade det jättemysigt! Vi gick en liten sväng runt i området...vackert! Mycket hagar och skog, hästar och härliga grusvägar. Fick även en guidad biltur i "city". Tira tyckte att hästarna var väldigt kusliga, men hon var ändå väldigt nyfiken!

Glad Postis

Glad Postis
När jag var ute och gick en sväng på min rast träffade jag denna glada och
mycket trevliga brevbärare. Nä men...Det är ju Milla! =O) kram kram

Tog en tur till Nordpolen...


67280-5
Mamma påväg till Nordpolen

Tog en tur till Nordpolen...
Roger och Martti på Nordpolen

Idag var vi ute en sväng med bilen. Det var Roger, Victoria, Tira, Martti och Marie. Vi åkte till Vara och stannade och fikade på Nordpolen. Väldigt god fika. Innan detta var jag och Roger och gick tipspromenad i Hjortgården. Har varit en härlig helg... I fredags blev det besök på Norsesundspuben med god mat, liveband och trevligt sällskap i form av min kusin Hanna och hennes sambo Niklas. Jättekul! I lördags var vi och hälsade på i Växjö, min kusin Rebecka och hennes sambo Joel och deras hund Zelda. En mysig stad måste jag säga. Vi tog långpromenad, blev guidade runt i staden och fick god mat. Även här mycket trevligt sällskap!! Även Tira fick trevligt sällskap i form av Zelda!

67280-6
Milla, Tira, Rebecka och Zelda nedanför Teleborgs slott.

- Victoria och Roger


Pool

Pool
Här simmar pappa och milla i vår pool. Det var helt underbart.
Inte mycket folk och underbar fågelsång! Vi har haft det sämre!

Restaurangbesök

Restaurangbesök
Här sitter vi på hotellets restaurang och ska precis hugga in på maten.
Som kanske sysn är det en av de första dagarna på Gran Canaria.

Cran Canaria

Cran Canaria
Vi är nyss hemkomna från en underbar vecka på Gran Canaria. Här är hela gänget som åkte;  Martti, Marie, Victoria och Roger. Vi bodde jättefint och hade kanonväder hela veckan. Det är ju inte bättre än att man längtar tillbaka rätt rejält! Vi bodde i en bungalow i San Agustin, med  havsutsikt. Vi har tagit långa strandpromenader, ätit och druckit gott, badat och spelat kort och tennis. En underbar rekreationsvecka.

Välkomna!

Nu har bloggen som alla väntat på äntligen skapats... Vicky och millas alldeles egen sida...=O)