Husrenovering och fotbollsmatch

Under en veckas tid har jag vaknat tidigt av att byggarbetarna har borrat i berget runt huset... Huset är nämligen under en total makeover... Det blir nog väldigt bra när det blir klart, men det är inte så kul att leva i det. Byggdamm, oljud, lera och skrot överallt...:O) Men snart bor jag ju hemma hos mina föräldrar för en tid. =O)

Husrenovering och fotbollsmatch...

I fredags kväll åkte vi en tur till Borås och Borås arena där Hemsjö skulle spela match mot Vänga. Det var häftigt att matchen var på en så stor arena, men man kan ju inte säga att den drog fullt hus ;o)... Vi var nog en 15 stycken trogna Hemsjöfans där och Vänga hade också en liten hejarklack. Det var konstgräs på planen så det kändes nog lite konstigt att spela där, men Hemsjö vann iallafall med 8-1.

Husrenovering och fotbollsmatch

Här har vi en lagbild som jag tog efter matchen.
Övre raden från vänster: Roger "Milla", Kjell, Thomas, Jimmy, Erik, Daniel,  Robin "Kôrven", Patrik, Stefan, Sonny, Alexander.
Nedre raden från vänster: Pascal, Jörgen, Bertilsson, Adam, "Magra", David, Johan.
Liggande: "Pinnen"

Kram Victoria

Kommentarer
Postat av: Becka

Oj! Jag såg inte ens att det var ert hus! Wow.. Vad görs egentligen med det?
DEt gick görbra i söndags! Vi är lyckliga över att ha skrivit kontrakt för en mysig lägenhet.. Jag la ut några bilder på bloggen.. :-) Görmysigt!

Vet inte hur jag hittar alla sidor.. Jag tar pauser i pluggandet och surfar lite, så dyker de upp! :-)

Ha det bra och hälsa familjen! Kram!

Postat av: Becka

Nej Joel har inte hittat nåt än.. Men han ska läsa en termin till, eller iallafall en halv termin till.. Så han kommer väl söka någon timanställning först för att tjäna lite pengar iaf!

Stan och stan.. ;-)Östmark ligger en knapp mil norrut, och Torsby ligger en dryg mil söderut..

En sån här lägenhet var faktiskt dyrare än förväntat! 5900 kr i varmhyra. Men då ingår stall, hagar, möjlighet till bastu, möjlighet att låna båt..

Självklart är ni jättevälkomna upp och sova över!! Det är ju det som är meningen med att vi ska bo så stort! :-)

Ja det var Jenny som hittade annonsen i "Torsby-bladet". :-) Sen kan vi bara vara glada över att jag ska bli polis, för det var därför vi fick lägenheten. (Vi flyttar ju inte förrän i Januari, men får tillträde till lghtn redan i decemver.. Så då var hyresvärden snäll och låter oss bara betala halv hyra i december!! Det går ju hon i förlust på!!) Längtar så till flytten!!

KRAM!

2006-10-03 @ 11:58:05
URL: http://zelda.blogg.se/
Postat av: Becka

Ja, med allt som ingick.. Och det kändes som om ingeting var något problem.. De var så himla trevliga.. :-) Och den utsikten.. Inte illa! Nästan som ni har bott nu ju! Ni funderar inte på att bli värmlänningar då? ;-)

2006-10-03 @ 17:17:23
URL: http://zelda.blogg.se/
Postat av: Becka

Ja värmlänningar är störtsköna! Har inte träffat någon otrevlig än! :-) Skulle ju va skitkul om ni flyttade upp till de trakterna! Perfekt för hundar där uppe! Och finns massa hus för rimliga priser! Vi ska ju inte heller bo där för gott, men så länge som vi trivs och så.. :-) Ni är som sagt mer än välkomna!

Nu åker ni snart va? När var det nu igen? 18:e? Kram!!

2006-10-04 @ 14:15:02
URL: http://zelda.blogg.se/matte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback