Kändisar...

Nu har jag också testat vilken kändis jag är lik... Först testade jag med ett foto men då fick jag bara massa killar och några okända kineser/japaner... När jag testade igen så blev (tycker jag) resultatet lite roligare, även om jag ser knarkpåverkad ut på kortet... :o)
Kul att testa iallafall...
Kram

Kommentarer
Postat av: Becka

Jag fick också massa asiater!!!! Och jag fick också Jessica Biel!! Det kanske är det finska blodet som går igen.. :-)
Men massa asiater.. Jag blev jätteförvånad! Jag tycker inte att jag har de dragen riktigt.. Men tydligen tyckte datorn det.
Har ni flyttat redan eller ska ni?
Kram på er!

Postat av: Becka

Nja.. Familjen och kompisar.. Ska på födelsedagskalas till en av kompisarna. Sen ska de andra tjejerna också ner, som var där samtidigt som mig.. Så vi ska ha en liten "reunion". :-) Nej, hon som satt med lägenheterna hade semester, så de andra vågade inte säga nåt om hur läget såg ut. Så jag måste vänta till 4 Oktober innan jag får besked. Kul kul!?
Kram!

2006-09-25 @ 18:01:23
URL: http://zelda.blogg.se/matte
Postat av: Becka

Har blivit skotträdd? Varför? Vad har hänt?
Zelda låg i godan ro och tuggade på sitt märgben, ha ha! Har ni något datum när ni ska vara ute ur huset? Ja, usch vad mycket saker man har! Helt sjukt ju!
Kram!

2006-09-26 @ 19:30:23
URL: http://zelda.blogg.se/matte
Postat av: Becka

Stackars lilla Tira!! :-( Zelda har däremot blivit asrädd för allt möjligt annat! Hon kan hoppa till en halvmeter i korgen för att Joel hostar.. Eller för nåt helt annat menlöst! Hon är bra fånig! Hon fastnade ju i sina matskålar för ett tag sen och blev så rädd så hon bajsade på sig. Efter det har hon varit lite rädd för allt möjligt.. Plus att hon vägrar att äta/dricka ur metallskålar, så vi fick köpa skrammelfria keramikskålar till henne.. Fåna!
Nu har vi fått ett annat lägenhetserbjudande. Låter kanon! En lägenhet på landet på 118 kvm, öppen spis, uteplats med sjöutsikt och stall på nära håll.. Inte helt dumt! Får se hur det ser ut.. Andreas ska dit och titta och fota!
Kram på er!

2006-09-29 @ 10:14:20
URL: http://zelda.blogg.se/matte
Postat av: Becka

Vi ska upp och titta på lägenheten på söndag. Andreas och Jenny har varit och tittat och tyckte definitivt att vi skulle ta den! Problemet blir bara att vi måste ha 2 bilar! Men men, tänkt att bo på landet, med hästen alldeles inpå knuten.. Och badplats och tennisbanor.. Nej det låter rätt bra tycker jag!! :-D
Vad tycker Tira om sirener? Zelda ylar så fort hon hör ett utryckningsfordon!
Kram!

2006-09-29 @ 15:00:30
URL: http://zelda.blogg.se/matte
Postat av: Becka

Ja, för allt kretsar ju kring hundarna! Tror de iallafall.. Så fort någon kliver ur en bil, tror Zelda att det är för att de vill hälsa på henne. Kan bli lite pinsamt ibland.. :-)

2006-09-29 @ 17:08:06
URL: http://zelda.blogg.se/matte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback