Agilitymästare..;O)

Yihooo!
Idag var det sista gången på Agilitykursen som vi går för Emelie Merenius. Det har varit himla skoj och vi har lärt oss MASSOR!!! Självklart ska vi gå steg 4 också som börjar någon gång runt april... Tycker att det känns som en evighet tills april bara...
Idag hade Emelie satt ihop en liten bana som vi skulle klara oss igenom felfria (helst) och på tid! Å dra på trissor....Vi vann! Vi var felsfria och vann med ca 2,5 sek. Det var roligt, speciellt eftersom vi kom in och kunde klart minst när vi började! Nu har vi fått tävlingslust! Kanske inte än på ett bra tag men ändå!!! ;O)

Ha det så gott!
Kram Victoria och Tira

Vallning och bus

Den 15 september åkte jag med Emelie och Vinna för att testa på vallning i Borås. Det var himla kul och när vi kom dit var det ju några vi kände litegrann; Tove och Peak. De hade ju fått tillökning också i form av söta lilla Stuff. Det var roligt att testa valla inför en annan "tränare".
Stuff började och skulle går runt fåren som stod i fållan, men han smet in och var jätte tuff mot fåren. Himla roligt att se (imponerande) av en 4 månaders valp.
Här nedanför sitter Vår "tränare" och Emelie och Vinna.

67123-45

Här är alla samlade utan Tove och hennes hundar som är igång med vallningen.
Hundarna från vänster; Kråka, Vinna, Fixa och Tira.
67123-43

Det var väldigt kul att se lite andra raser än BC valla...Här var det ju faktiskt 5 st Aussies. Riktigt roligt!
Här nedanför ligger Tira och väntar på sin tur :o)
67123-44

För några dagar sedan var Mattis här med sin hund Astor och vi var ute och gick en promenad och hundarna fick busa en del tills Astor upptäckte att det inte var så länge sedan Tira löpte :O)
Då lekte de inte mer sen...Astor var bara i baken på henne och Tira var väldigt besvärad! Får träffas någon annan gång....
Vallning och bus

Vi har börjar på steg 3 på Agilitykurs ute hos Emelie Merenius. Det är bara två gånger kvar nu, men det har varit väldigt lärorikt. Jag har lärt mig massor om hur man kan träna på alla hinder (som jag inte hade en aning om). Det får bli fortsättning sen efter den kursen, så får vi väl se hur bra vi blir om vi vågar oss ut på tävlingsbanorna så småningom?! =O)

Nu är Tira skendräktig och det är ju, ja vad ska man säga, spännande!? hehe...
Hon ligger och sover mycket och är väldigt slö...Hoppas att det går över snart!

Ha det så gott alla!

Kram Victoria Ruotsi