Promenad i vinterkylan

Idag tog jag och Tira en promenad med Carro och Isa.
Meningen var att vi skulle träna ihop lite, men det var så kallt för hundarnas tassar så vi gick en promenad istaääet... Vädret var iallafall vackert :O)

Promenad i vinterkylan

Tirisen :O)

67123-68

Carro tar bort lite snö från Isas tassar!

67123-67

När vi kom hem till min mor och far var ju favoriten Budda där och det var ett kärt återseende...
Nu ska jag jobba...Pust och stön!

kram kram

Träning i snön

I söndags åkte jag och Tira till lerum bhk för att träna tillsammans med Elin och Vera... Det var verkligen vintrigt ute med mycket snö och kallt! Men vi hade pälsat på oss ordentligt... Vi körde mest moment från Lydnad klass 1, så blev det lite (läs mycket) bus och en det kontakt och mötes övningar :O)

67123-63

Här är Elin och Vera i snön.
Nedanför sitter Tira och Vera. :O)

67123-64

Tira var lite busig och ville inte lyssna riktigt hela tiden, men jag tycker ändå att det gick ganska bra! :O)

Träning i snön

Här tigger hundarna lite godis från Elin :O)...

Idag har jag och Carro varit och tränat lite med Tira och Isa ute hos Emelie. Vägarna dit var hala och riktigt luriga! Meningen med denna träning var att inspirera Carro och det lyckades jag nog med. Hon åkte direkt efteråt och köpte en klicker som hund skulle träna med hemma tills vi ska träna nästa gång, på torsdag :O) Alltid kul att ha många olika träningskompisar.

Nu ska jag snart åka och jobba!
Ha det så gott!

Kram kram

Duktig hund!

Måste bara berätta om hur duktig Tira var för några dagar sedan när jag tappade min kamera. Vi hade varit ute och gått i en stor hage och när vi kommer hem och ska åka in till stan upptäcker jag att kameran är borta! Attans! Jag har tappat den. Vi gick tillbaka till hagen och jag säger till Tira att hon skulle leta. Efter kanske 5 minuter kommer Tira glatt med kameran i munnen! Det var duktigt tycker jag :O) Jag blev iallafall väldigt glad över att ha hittat kameran, eftersom det en timme senare hällregnade ute! Då hade inte kameran trivts ute i hagen ;O)

Kram kram

Träningsdag med tre aussies...

Igår åkte jag iväg mot Ale kommun för att träna med Elin och vera och Anneli och Spader. Det var inte alldeles lätt att hitta men efter ett tag kom jag fram till Älvängen där jag skulle hämta Elin och Vera.

Vi åkte till Ale BHK men där var det full aktivitet så vi fick ge oss av... Började med att gå en sväng i skogen och hundarna fick busa lite (full rulle)... Sedan åkte vi en bit och hittade ett gömt fällt som vi gick och rekade. Solen sken och det var vindstilla. Underbart! Ängen var dessutom nästan helt torr, så här fick det bli!

67123-57

Här ovan är en bild på mig och Tira, Elin och Vera. Alla bilder är tagna med Annelis kamera. En sådan kamera måste jag ha...Det var en fröjd att "plåta" med den! Kanonbilder!

67123-58

Här ovanför tränade jag och Tira på att hon skulle hålla kvar apporten i munnen och inte släppa den direkt. Gick verkligen över förväntan! Det var riktigt kul att träna lite lydnad, det var ett bra tag sedan nu! Härligt att kunna få lite tips, när man har kört fast med något!

67123-59

Här är fina Tira... Lite sårig runt sitt högra öga, efter att hon sprungit in i ett staket i förrgår... :O( Som tur var gick det bra och inga allvarliga skador...

67123-60

Tira var helt uppe i varv och efter att ha tränat på att apportera så skulle hon apportera allt! Här kommer hon med Annelis kona i munnen! :O)

Träningsdag med tre aussies...

Vera och Tira fick öva sig på att ligga bundna medans vi tränade en och en... För Tira gick det väl sådär, det är verkligen något vi måste träna på! Här ovanför är Vera...

Träningsdag med tre aussies...

Här är Anneli och Spader. Alla foton på detta inlägg är tagna av Anneli, eller iallafall av hennes kamera. :O)

Det var en rolig och lärorik dag! Hoppas det blir fler tillfällen!
När vi kom hem var både jag och Tira trötta och hungriga...:O)

Kram Victoria och Tira

My Dog Göteborg

I helgen har det varit mycket hundaktiviteter på mässan i Göteborg; utställningar, tävlingar, shopping, uppvisningar och rastorget för att nämna några exempel.
Jag satt i Australian shepherds rasmonter lite på lördagen och det är alltid lika kul att tjöta med folk och träffa så många andra hundar!

67123-54

Här sitter Amanda, Tira och Tierra i vår monter.


67123-52

Klockan 13.00 varje dag var det rasparad, där alla raser med egen monter visades upp. På fredagen när Tove skulle visa upp Peak och Stuff så tog lilla busiga stuff tag i Peaks koppel och drog iväg med honom ut i den stora finalringen. Riktigt roligt och det var verkligen en ras man kommer ihåg :O)


67123-53

 Det var många som besökte montern, både stora och små. Detta är på fredag och aussien heter Katy och hon bor i Vara.


67123-55

Tira skötte sig bra och här sitter vi och tittar på utställningsfinalen på lördagen, där en aussie kom 4:a.


My Dog Göteborg

Här är vinnarna i finalen på lördagen...

Det var en händelserik och en mycket rolig helg!!!!
Kram kram