Liten uppvisning

Idag blev jag uppring på jobbet av Hillevi som undrade om jag kunde vara med på agilityuppvisning i Nolhaga med Tira. Det var lite kort varsel av olika anledningar, men himla skoj iallafall. Det var familjedag i Nolhaga med massor av barn, aktiviteter och ballonger. : )
Vi var med förra året också och då sprang Tira runt till publiken. Det gick faktiskt bra med tanke på att vi inte tränat agility på länge och att hon var otroligt rädd förr allt ballonger som smällde. Ville bara hem hela tiden, men när vi väl kom ut på banan (då visste jag inte om hon skulle stanna hos mig eller springa hemåt, så rädd var hon) så tycker jag att hon verkligen skärpte till sig och gjorde bra ifrån sig. Detta var ju otroligt bra träning för oss om inte annat, vi vet ju vad vi behöver öva på : ) Roligt att träffa lite annat folk också, blir ju mest att man tränar själv när man väl tränar.

image87
Bild från förra årets uppvisning

Det var bara roligt att vara me, ring gärna igen om ni vill : )

Kram Victoria/Tira

Oj vilken lång tid det blir mellan varven : )

Nu har det ju hunnit hända lite saker igen sen sist : )
Jag har börja jobba lite "extra" ute hos Emelie med att hålla hundkurser. Jag har startat eget och håller ca 4 kurser i veckan. Det är otroligt roligt och jag hoppas verkligen att det är något jag kan fortsätta göra : ) man träffar mycket roliga människor och hundar... Tyvärr kommer jag ju inte kunna hålla kurser där i höst eftersom jag ska ha en liten bäbis, men det är det väl inte någon som kunnat undvika att se då jag fått mig en kula på magen ; )
Jag och Peter håller på att leta lägenhet, men det är ju inte så lätt! Igår köpte vi oss iallafall en kombibil...hehe...

Vi har haft lilla Bianca hemma nu några dagar också, himla kul! Precis börjat träna agility med henne också, ska bli spännande att se hur det går...: )

Sitter på jobbet nu och ska snart åka hem...Så jag får skriva mer någon annan dag!
Kram kram