Träningstävling

Igår var det tävling ute på Vinna hundcenter. Jag och Tira var anmälda till både agilityklass och hoppklass.
Det jag var mest nervös för var om jag skulle komma ihåg banan eller inte?! Det hade jag ju problem med när jag gjorde min debut. Det var ganska många hundar anmälda om man jämför med vad jag hade tänkt. Himla roligt!
Otroligt bra träning för Tira (och mig) att bara vara där och se så mycket folk och hundar...
Det var två roliga banor, men lite tungt att springa!

Första loppet gick väl hyfsat bra, något framförbyte blev till ett bakombyte för att jag inte hann med och en del svängar blev lite väl vida. Jag är nöjd att hon gick igenom slalomet utan misstag, även om det inte direkt gick undan. Vi fick 5 fel och det var nog på en rivning (fick jag höra efteråt), jag var så fokuserad på loppet att jag inte såg eller hörde något annat ; )

Det andra loppet gick inte direkt som jag planerat men ändå är jag nöjd!!! Det var hoppklassen och den banan var lite lurigare måste jag säga! Mycket svängar och konstiga vinklar. jag hade planerat in en del byten, men jag hade trott för mycket på min egen snabbet ; ) Det visade sig att jag inte hann med riktigt allt jag hade tänkt så det blev lite missförstånd mellan mig och Tira. Det blev nog en rivning och en vägran i det loppet tror jag. Såg efteråt ett ställe i slutet där jag skyndade att hinna ett framförbyte (och det gjorde så att hon missade hindret och det blev en vägran) där jag egentligen bara skulle kunna springa med henne på den sidan jag var. Men det är lätt att vara efterklok och det är väl förhoppningsvis det man lär sig på!

Annelie sa att hon hade sett resultatlistorna från agilityklassen och att jag låg först. Kunde inte tro mina öron!!! Kunde det vara sant?!
När det var prisutdelning så visade det sig stämma. Jag vann largeklassen i agility!!! JIIHOOO!!! Min första vinst! : )
Och sedan kom jag tvåa i hopp : ) Fantastiskt vilken dag! Trots lite regn stundtals storm så var jag supernöjd!

Roligt att träffa alla goa människor som var med och tävlade oxå! : )
Nu gäller det bara att ligga i och träna! Ska träna mycket på slalomen och på vårt samarbete (så jag kan handla henne rätt)...jag måste även lära känna Tiras speed (speciellt nu när jag är gravid) och inse att jag inte hinner med och göra de bytena som jag kanske hade hunnit i vanliga fall!

Tack Emelie för den roliga träningstävlingen! Hoppas det blir fler!? Minst en i månaden...hehe...

Nu sitter jag på jobbet och det regnar ute, men det gör inte så mycket jag får leva på minnena från igår ...hehe : )
Ikväll blir det iallafall jordgubbar och grädde!

Kram/Victoria

Valpar

Idag tog jag en liten tur ut till Anki för att kolla in hennes valpar. Hon bor så otroligt vackert! Fina hus, vacker miljö, nära sjön... kan det bli så mycket bättre?! Siri och Tira kom ihåg varandra iallafall : ) Vi var ju på läger ihop i Värmland för två år sedan och allt gick bra tills vi kom hem till Anki igen, då rök hundarna ihop. Siri är fortfarande arg och Tira är rädd...: ) Valparna var otroligt söta!!! Man blir ju lite sugen asså!

Här står de å spanar allihop!



En otrooligt söt valp : )
Jag tycker att alla valparna hade så fina ögon.



En liten charmknutte som sitter och flirtar med mig : )



Mycket spännande saker som händer runt om.



Här är en som ska ut till varje pris! En ny utbrytar kung kanske?!


Fantastiskt roligt att jag fick komma och kolla! Tack så jättemycket Anki!!!

Ikväll blir det träningstävling och det får vi väl se hur det går...
Efter gårdagen träning så har jag så ont i kroppen så jag haltar fram!!! Illa!

Kram kram i regnet!

/Victoria

Snart tävling

Idag var jag och Tira tillsammans med Annelie och Tilly på en privatlektion i agility hos Emelie (Vinna hundcenter). Det var jättekul att komma in i träningen igen och det tänket. Imorgon är det nämligen träningstävling på Vinna hundcenter och då ska vi ställa upp. Ska bli skoj! Lite tufft är det att springa bara annars tycker jag att det gick förvånansvärt bra idag. Tira skulle dock behöva banta lite! : )

Tira efter agilityträningen...

Tira efter träningen. Båda var helt slut. Frågan är hur vi ska orka i morgon.
Roligt hon har tungan oxå : )

Här sitter Annelie och Tilly efter dagens lopp!

Annelie och Tilly

Efteråt gick vi en kort liten sväng och då fann Nelmi och Tira varandra och busade en stund.



nu är vi hemma hos mor och far och passar lilla Budda (deras/min katt) eftersom de är på semester i Norge. Budda är nog världens goaste katt! Nä nu ska jag gosa lite med henne innan jag åker hem och bara gör INGENTING! Va skönt det ska bli!!!

Kram kram
/Victoria å Tira

Tjockis : )

Det har inte blivit så himla mycket träning med Tira senaste tiden (igen), så jag får passa på att sätta ut ett bevis på att vi iallafall har tränat en gång ; ). Om en vecka ska vi vara med på träningstävling ute på Vinna hundcenter. Ska bli otroligt spännande! Vi satsar på att vila oss i form! Båda två är lite tjockare än vad som kanske är lämpligt, men vi kämpar på!

Jag och Tira tränarlite agilityför en gång skull.

Ja och som sagt, man blir ju inte mindre ; ). Svårt att förstå att man är gravid än, så det är lite konstigt att magen bara växer och växer! Och sparkar gör det i den också...Knepigt!



Var ju tvungen att foto Peters mage samtidigt som min, men här ligger han i lä måste jag säga!

Peter är iallafall inte gravid!

I helgen som var åkte vi upp till Torsby på en liten minisemester för att hälsa på mina kusiner. Vi bodde hos Rebecka och Joel i deras relativt nyinköpta hus på landet. Det var jättemysigt!!! Här nedan är Zelda, deras ursöta boxer. Här ligger hon och vaktar sin boll för att inte Peter ska komma åt den.

Zelda med boll

Det var en otroligt varm helg så på dagen var vi nere vid stranden mest hela tiden! Jättehärligt! Kändes riktigt lyxigt att bara kunna ligga där och göra ingenting! Vi var på Torsby Camping, där vi mötte upp Andreas och Jenne med barn och Staffan. Vi var där i fem timmar så på kvällen kände man att man varit i solen ett tag!!!

Bad torsby camping


Här sitter söta lilla Elias på badstranden!

Elias på badstranden!


Coola Maja spanar på vad som händer...

Kusinbarn Maja


På kvällen var det provkörning av deras nyinköpta 4 hjuling och här var en som tyckte att det var kul! ; )
Senare på kvällen blev det grillning och så spelade vi spel... Jättekul!

Peter testar Beacka och Joels 4hjuling


Här sitter Becka och Joel på en badplats vid Kläggen, nära där de bor.
Värdparet

Det var ungefär var jag har pysslat med senaste tiden förutom flytten, jobbet och att hålla i hundkurserna då ;)

Ha det så gott!
Kram kram