Instruktör : )

I helgen var jag på Hundens Hus i Göteborg för min examenshelg... Det var inlämningar, praktiskt och teoretiskt prov. Himla spännande! På söndagen fick jag veta att jag klarat mig JIIIHOOOO!!! Det känns helt underbart! Nästan ett års blod, svett och tårar var över...hehe... Riktigt så illa var det inte, men det var jobbigt emellanåt! : )
Här nedanför är delar av min klass, de som var där i helgen. Bilden är tagen av min pappa och blev tyvärr lite suddig!
Övre raden från vänster: Jag och Pia
Nedre raden från vänster: Anna-Carin, Åsa, Charlotte och Sandra


image86

Det var det!

Nu gäller det bara att förbereda sig mycket så man kan göra ett bra jobb ute på Vinna Hundcenter...: ) Och börja träna med sin egna vovve : ) Segt bara att jag inte får köra bil längre...Gäller i två år...SUCK! Jaja Man får göra det bästa av situationen...

Har kollat rätt mycket på hus, men det är inte så lätt att hitta!
Inget som har ett billigt hus till salu? : )

Ha det så bra alla!
Kram kram

Funderingar

Nu ligger jag hemma med feber och förkylning. Det känns väl sådär... Åkte hem från jobbet i lördags efter att ha fått någon form av frånvaroattack, som hemma blev ett krampanfall. Utreds just nu för epilepsi, men alla prover jag har gjort har varit bra, även det sista som jag gjorde förra veckan, EEG. Undrar just varför man har fått krampanfall. Kan det bero på stress? Jag vet och känner att jag haft mycket de senaste åren, kanske framför allt det sista halvåret... Nu väntar jag på att läkaren ska höra av sig till mig, inom två veckor. Man har ju en hel del frågor nu, om inte annat körkortsfrågan. Kommer de dra in mitt körkort?

image83

Man har ju börjat fundera på vad som är viktigt i livet och vad man vill prioritera. Jag har väldigt lätt för att tycka saker är roligt och intresserar mig lätt för allt möjligt! Både positivt och negativt : ) Hade man haft all tid i världen så är det ju kul att det mesta man gör är roligt, men när det istället blir press och stress är det inte så kul längre. Det som jag ägnar mig åt och tycker är roligt just nu är väl framför allt; fotografering, gamla foton, träna, köra motorcross, inredning, hundar (både att träna andra och att hinna träna själv) speciellt då min Tira som jag önskar kunna "umgås" mer med och så småningom skaffa en till vovve, hus och speciellt då gamla hus och byggnadsvård, kakelugnar och vackra fönster, skaffa ett eget hus, vara pysslig och göra egna fotoalbum, vykort, sy, laga god och nyttig mat, baka, fixa med blommor...Umgås mer med min familj och de jag tycker om (man märker verkligen vilka som betyder något när man blir sjuk), mysa med min pojkvän, resa och upptäcka världen, läsa böcker. Jag har också blivit lite inne på att börja studera : ) Jaja...jag har säkert glömt massor men det var lite av det jag vill hinna med på dagarna...Gör jag inget så blir jag stressad och rastlös för det : )
Man får verkligen fundera igenom vad som egentligen spelar någon roll...?! Någon som har tips? : )

Nu längtar jag tills denna soppan är över och så längar jag till sommaren : )
Kram Kram