Aussieträff

Hej hej! Det blir inte så ofta jag kan uppdatera nu eftersom vi inte har internet hemma ännu...
Lite snabbt vad som har hänt.
Förra helgen var vi på en aussieträff. Det var himla kul, men många snygga aussies :O)
Vi träande litelydnad, passivitetsövning, gick tipspromenad och grillade korv. Efteråt var det en liten träningstävling som jag och Emelie stannade och kollade på =O)

Annars har det varit ganska lugnt. Har bestämt oss för att åka till gotland i sommar med Claes och Emelie och kolla på agilitytävlingar =O) Kanske kanske ställa upp, vi får väl se...

Ha det å gott!
kramkram

Svar...

Tira mår nu efter några dagar under isen bättre...Hon har varit trött och sovit sig igenom i princip hela dygnet! Nu har hon börjat äta och är piggare som tur är! =O)

Nu till mina svar på utmaningen

1. Jag har sytt ett par trosor till mig själv. Jag fick för mig att jag skulle börja sy, det ser ju så roligt ut. Ett par trosor är ju inte så stora så det blir nog en lätt match, tänkte jag... Men maskinen lydde mig inte och redan efter den lilla provbiten lade jag ner det projektet! Så det är alltså falskt!

2. Jag har köpt en cross utan att ha kört någon gång. Ja, det ser ju så roligt ut och jag älskar fart, så jag ville ha en cross...Sagt och gjort så blev det en cross, men eftersom jag aldrig kört det någon gång så bad jag en kunnig människa föja med och prova den, men nu har jag testat och köra några gånger och det är RIKTIGT kul!!!! alltså sant.

3. Jag har varit backstage på Offspring och snackat med grabbarna. Jag och en kompis skulle gå på Offspring konsert, men var ute lite sent, så vi fick inga biljetter. Vi blev ledsna med beslöt oss för att kolla oss omkring. När vi gick utanför liseberg (där konserten var) var det några engelska killar som frågade om vi ville hjälpa till att bära några lådor, SJÄLVKLART! sa jag. Sen var vi inne och fick sitta ovanför/jämte scenen (nästan på scenen) och kolla på hela konserten och snacka med alla runt det hela...Riktigt roligt...Alltså sant.

4. Jag har klappat lösa Tigrar. När vi nyligen var i thailand var vi hos några munkar som har tagit hand om några tigrar (som bara blir fler och fler). Vi fick, på egen risk, klappa några av tigrarna som var lite halvtama. Så mycket tama som tigrar blir...När de röt så fick man gåshud, det kändes enda nere i tårna...fräckt...sant.

5. Jag har praktiserat i Stall Goop på Åby. Jag och Emelie Merenius visste inte vart vi skulle göra våran praktik, alla ställen var så tråkiga...Men då kom vi på att vi kunde praktisera antingen med hästar eller några andra djur. Det blev Åby som vi ringde till och det fick vi, på stall goop. Slitsam men rolig vecka där vi fick rida, mocka, borsta, utfodra, longera och vara med och köra...sant!

så det var det...

Ha det så bra alla!

Kram kram

Skadad...

Hej hej!
 För tre dagar sedan var Tira hos veterinären med sin tass... Det var lite varigt och svullet runt en klo och det fanns inget annat att göra än att ta bort klokapseln. Så nu ligger Tira hemma med bandage runt tassen och jag är några tusenlappar fattigare! =O)... Hoppas bara hon hinner pigga på sig till aussieträffen nästa lördag! Mycket vila, så löser det sig nog!

Kram kram

Träning och skada...

I fredags var jag och Tira ute hos Emelie och tog vår första lektion i lydnad :O) Det var himla kul och nu kan man börja träna lite mer seriöst när man vet vad man ska göra :O) Vi tränade lite på ingångar, bakdelsvändningar och apportering... Himla kul!
Har tränat lite på det här hemma och det går bra, speciellt bakdelsvändningarna! =O)

Nu kan jag tyvärr inte träna eftersom Tira skadat höger baktass (klo) så om en timma ska vi åka in till veterinären! :O(

Ha det så gott alla!
Kram

Utmaning...

Jag har blivit utmanad av Emelie att jag ska skriva 4 sanningar och en lögn om mig själv...
Gissa vad som är rätt/fel...

1. Jag har sytt ett par trosor till mig själv.
2. Jag har köpt en cross utan att ha kört någon gång. 
3. Jag har varit backstage på Offspring och snackat med grabbarna.
4. Jag har klappat lösa Tigrar.
5. Jag har praktiserat i Stall Goop på Åby.

Jag utmanar Rebecka (zelda.blogg.se), Elin (
http://www.elinochvera.se) och Pia (www.missnutts.tk)
Lycka till! =O)

Kram Victoria