Sjukdomstider...

Idag ligger Tira helt pall efter att ha fått åka till veterinären i morse. Det var nämligen så att hon i onsdags kväll råkat göra sönder en klo på ena bakbenet. Hon besvärades inte så mycket av det förrän igår kväll, men då var det stängt hos veterinären så vi åkte in tidigt i dag istället. Det var tyvärr lite fliser kvar av klon (hela pulpan var blottad) så Tira fick sövas och "såret" rengjordes och klon fick hon plockat bort. Hon fick både antibiotika och smärtstillande. Hon vaknade till efter ett tag och ver helt borta. Hon är fortfarande lite konstig och ligger och sover hela tider (4,5 timmar senare). Man märker att hon har riktigt ont också...Fy attans! Rör inte den skadade tassen i marken överhuvudtaget och piper till då och då.

Sjukdomstider...

Såhär fräsch var hon när hon skulle åka hem med oss. Ögonen orkar inte helt hållas uppe och hon ramlar nästan ihop. Budda har också haft otur senaste dagarna...Se Buddas blogg.

Igår var vi iallafall på Brukshundklubben och var med på fri träning. Det var jättekul! Tira tyckte verkligen om det och det var bra träning, speciellt den sociala biten! =O) Vi får åka nästa vecka igen när Tira är helt bra i tassen (förhoppningsvis). Man märker att hon älskar att träna! Hon blir väldigt koncentrerad när vi är på brukshundklubben och gör roliga saker.

Här nedanför ligger Budda och Tira och gosar. Bilden är tagen för 4 dagar sedan.

67123-29

- en trött och tagen Tira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback