Semester

Nu har jag och Peter semester...Underbart!
Vi har haft en del problem med bredbandet så jag får sammanfatta lite vad vi gjort....:)

För kanske två veckor sen var vi i Skara på Skara sommarland... :) Det var JÄTTEvarmt och massor med folk. Men det var himla mysigt att bara komma iväg på en liten utflykt och bada å äta lite pannkakor ; )



Vi hittade en fin plats på en kulle där vi hade utsikt över nästan hela vattenlandet...

Idag har vi varit på Borås djurpark! Det var himla kul att kolla på alla djur, speciellt aporna var hila charmiga!
Det var lite småjobbigt att gå i backarna och jag fick stanna och pusta några gånger!



Här är mister björn : ) Vi var rädda att det skulle ösregna så vi hade inte med någon kamera :( Men håll tillgodo med mobilfoton...




En otroligt lång och fantastiskt söt giraff!!!




Peter träffade på ett utrotningshotat djur i parken : )



Vi (jag, Peter, Bianca och Tira) har varit ute på klubben och tränat lite. Har tränat lite agility med Bianca och hon tycker att det är jättekul! Hon är väldigt snabb så jag hoppas att det kan bli något av henne i framtiden, när hon bara fokuserar på agilityn och inte allt annat ; ) Är nog dax för en lektion för mig och Bianca snart så vi inte kör fast vid något! Hon är iallafall duktig på hinder och tunnlar..hehe...
När Bianca är med vill Tira verkligen göra bra ifrån sig och kör gärna hela banan själv för att visa mig att hon också vill/kan. : )

På lördag ska vi till Tånga Hed för att köra lite agility, ska bli spännande hur det går för mig : ) Blir som en stor tung gorilla som fumlar omkring på banan!

Nu ska jag vila lite!
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Annelie

Hej vännen!

Vart tog sommaren vägen? Vi som skulle träna och allt... Men vi ses på lördag. Jag skall vara med i rallylydnaden med Tilly. Och sedan skall vi ju snart ha privatlektion ihop. Kramar från oss alla till er alla! //Annelie

Postat av: Becka

Halloj!

Ha ha, fattar inte att du ORKAR med agility i ditt tillstånd! :-) Du är allt cool du! :-)

Vi vet inte än om det blivit något.. Man inbillar sig ju gärna.. Men än sålänge KAN det lika gärna vara skendräktighet.. Men jag tycker hon är något rundare om buken. Den 4e september ska vi på ultraljud så DÅ kommer vi veta.. :-) Hur är allt med er? Kram kram!

2008-08-20 @ 09:47:50
URL: http://zelda.blogg.se/matte
Postat av: Emelie

Ja det hade varit så himla spännande att få åka. Jag hoppas verkligen att det blir så. Men blir det inte så blir jag inte så ledsen för det. Det innebär ju att vi slipper leva på nudlar ett tag framöver ;-)

2008-08-29 @ 11:58:53
URL: http://www.mivinnas.se
Postat av: Emelie

Tack! Det ska bli så jäkla kul! Ha ha, träningstävlingar... börjar inte du bli lite smått... osmidig vid det här laget ;-)

2008-09-02 @ 16:29:31
URL: http://www.mivinnas.se
Postat av: Becka

Inte långt kvar för er heller! Vad spännande! Vi håller också tummarna och ser fram emot att vårt lilla kusinbarn ska komma till världen! Kram!

2008-09-02 @ 19:35:38
URL: http://zelda.blogg.se/matte
Postat av: Becka

Tack o tack! Jag är en riktigt stolt blivande "mormor".. ;-) Hur går det för er då? Inte dags för bebisen att komma snart!? Kram!

2008-09-05 @ 17:53:53
URL: http://zelda.blogg.se/matte
Postat av: Becka

Ha ha! Jag jag förstår att du vet hur Zelda känner sig!! tur att det snart är över då! =) Kram!

2008-09-19 @ 20:30:32
URL: http://zelda.blogg.se/matte

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback